<% /* OBS! Ändringar i den här filen kommer att skrivas över när filen genereras om i admin! Alla ändringar måste läggas in i rätt blocktemplate-/INC-filer. */%> <%QUERY CMSPage_By_Uri(page_uri=$Request.file) DO DISPLAY $TITLE = FORMAT('TR', $seo_title) $META_DESCRIPTION = FORMAT('TR', $seo_descr) $META_KEYWORDS = FORMAT('TR', $seo_keywords) $META_ROBOTS = $meta_robots %> <% INCLUDE '/INC_head.htm' %> <% INCLUDE '/INC_above.html' %> <%!%BEGINHTMLBLOCK([%BODYTXT Brödtext%])%!%>

Handlingsplan för torra fötter!

 

Hur är det? Har du koll på hur dina fötter mår?

Är du typen som tar hand om dina fötter? Som alltid smörjer in dem med bra ekologisk crème varje kväll och som därför har fina och mjuka fötter ? Då kan du sluta läsa här.

 

Är du däremot den som för det mesta har lite sprickor (eller stora vallgravar) i hälarna? Som bara gör något när det har blivit riktigt ont, och har börjat blöda? En som inte tänker på att ett par dyra, läckra sommarskor med öppen häl inte blir särskilt fina med dessa misshandlade fötter inuti?

 

Här kommer några tips för hur du ser till att bli sams med dina fötter.

 Ekologiska Arnicaprodukter för torra, ansträngda fötter

Steg 1: Kontrollera innehållet i din fotcrème (om du har någon) Se till att den är fri från all typ av mineralolja, paraffin, vaselin, petrolatum etc. Det är rester från bensinindustrin som stör hudens egen funktion och gör den torrare

 

Steg 2: Ta ett fotbad, gärna med både Himalayasalt, vegetabilisk olja och lite Lavendeltvål. Saltet hjälper till att lösa upp förhårdnader och oljan hjälper till att mjukgöra huden.

Passa på att använda saltet som peeling innan du släpper ner det i vattnet. Vicka på tårna i badet ca 20 minuter och njut av lite musik i öronen samtidigt som du andas med djupa, lugna andetag.

 

Steg 3: Fila bort förhårdnader. Antingen filar du fötterna medan du fortfarande sitter med dem i badet eller så filar du dem när du torkat. Ta det försiktigt så att du inte filar bort för mycket. Det är bättre att göra om proceduren snart. Passa även på att klippa naglarna om det behövs medan de är mjuka.

Ekologisk Ringblomssalva och Lavendelcrème för torra fötter. 

Steg 4: Massera in en crème. Gärna avslappnande Lavendel eller stimulerande Arnica.

 

Steg 5: Smörj slutligen in fötterna med en salva. Har du problem med mycket sprickor och/eller tendens till fotsvamp tar du Ringblomsalva med tea tree. Har du ansträngda fötter? Ge dem en riktig massage med Arnicasalva. Perfekt om man har ett jobb där man står hela dagarna. Den är härligt fet så den hjälper även torra fötter

Vill du ge dina fötter en riktig lyxbehandling, avsluta med Lavendelsalva.

 

Till sist sätter du på ett par strumpor över natten och kan nästa morgon glädjas åt ett par betydligt lyckligare fötter.

Intensivkur! 

Som intensivkur upprepar du sedan steg 4 och 5 varje kväll tills dina fötter har blivit helt nöjda med sitt utseende. Tänk så mycket bättre resten av dig mår också! Som bonus har du säkert fått finare händer dessutom.

Underhållsbehandling.

Som underhållsbehandling räcker det sedan med att du smörjer in fötterna med någon av ovanstående crème på kvällen innan du lägger dig. Crèmen är inte lika fet som salva så då behöver du inte nattstrumporna.

 

Nu kan du gotta dig åt ett par snygga, mjuka och smidiga fötter

som med glädje bär dig dit du vill!

<%!%ENDHTMLBLOCK%!%> <%INCLUDE 'rs/rs-pageproducts.htm'%> <% INCLUDE '/INC_below.html' %> <%NEXTROW ENDQUERY%>